• Kövess minket!

Egyéb

Valódi minőségi élményszolgáltatások, maradandó emlékek a magyar tengeren?

Valódi minőségi élményszolgáltatások, maradandó emlékek a magyar tengeren?

Igen, lehetséges: Ha Balaton, akkor Hajózás!

Színes, megújult hajóprogramokkal, új arculattal és a Balaton parti programokhoz igazodó menetrenddel várja a BAHART a főszezonban nyaralni érkezőket a magyar tengernél!

A Balaton legnagyobb tradicionális hajózási társasága a Balatoni Hajózási Zrt. idén is színes, új Balatonon. A főszezonban, július 9 és augusztus 21. között, a sokszínű programkínálatból minden korosztály megtalálja a számára legmegfelelőbbet, legyen szó családi hajókirándulásról, kulturális kikapcsolódásról vagy borkóstolóval színesített sétahajózásról.

Balatoni programokhoz igazított menetrendi hajójáratok – Az élményhez Hajó visz!
A Balatonon 22 kikötőből indulnak a BAHART menetrendi hajójáratai, melyekkel elérhetők a kedvelt üdülőhelyek, turisztikai célpontok. A Társaság stratégiai célkitűzésének egyike, hogy összekösse a Balaton településeit, a vendégek hajóval jussanak el a célállomás programjaihoz, látnivalóihoz. Az idei menetrend kialakítása során külön ügyelt a BAHART a főidényi fesztiválok, programok jobb elérhetőségére. A hajókon és kikötőkben az utasok kényelmét szolgálja az új, ingyenes wifi internet szolgáltatás, melynek révén könnyebb a vendégek tájékozódása és a hajózás élményét is könnyen eljuttatják a Balatonnál pihenőkhöz.

Gyorshajójárat, vizitaxi, élményhajózás– Száguldj Velünk a Balatonon!
A gyorsaság és a plusz élmények kedvelőinek kiváló programlehetőség a Siófok – Balatonfüred – Tihany között naponta több alkalommal közlekedő gyorshajó járat, valamint a Fonyód és Badacsony között igénybe vehető vízitaxi szolgáltatás, mely a vendégek igényeihez igazodva szeli a hullámokat a két part között.

1 órás sétahajózás - 18 kikötőből a Balaton körül
A pihentető kikapcsolódásra vágyók 1 órás sétahajózás keretében gyönyörködhetnek a táj szépségében, melyet egy fotó sem ad vissza! Idén a BAHART sétahajók 18 kikötőből indulnak a főszezonban. A romantikusabbak 10 kikötőből a Naplemente sétahajózás alatt megcsodálhatják a gyönyörű balatoni naplementét egy pohár pezsgő vagy üdítő mellett, hisz nincs annál szebb, mint látni a lebukó nap csillogását a tó vízén.

Varázshajó idén már 10 kikötőből  - Több mint egy Hajókirándulás!
Minimax gyerekhajó idén már 3 kikötőből (Siófok, Balatonfüred, Badacsony)

A Balatoni Hajózási Zrt megújult varázshajó programja, mintegy 10 kikötőből fut ki a nyári szünetben a kicsik legnagyobb örömére. A hajóút során színes gyerekműsor és lufihajtogatás várja a gyermekeket. Balatonfüreden különleges elem a főidényi varázshajóinkon a Playmobil játszósarok. Emellett idén nyáron is várja a családokat a Minimax gyerekhajó, mely Siófokról, Balatonfüredről és Badacsonyból indul. A másfél órás hajóprogram alatt játszóház, arcfestés és gyermekzenekarok szórakoztatják a kicsiket és a nagyokat.

Krisecco bulihajó – heti 29 alkalommal a Balaton körül
Minden korosztálynak nagy élményt nyújt a Krisecco bulihajó, melynek fedélzetén a Balaton közepén bulizhatnak a vendégek kedvenc számaikra. Retro és mai slágerek gondoskodnak a jó hangulatról a heti 29 alkalommal indított bulihajókon a Balaton körül.

MasterCard élményhajó –kulturális estek az új Siófok katamarán fedélzetén vasárnap esténként
Kellemes, vasárnap esti programnak ígérkezik Siófokról a MasterCard élményhajó, melyen a BAHART stratégiai partnerének jóvoltából zenés – kulturális programmal várja a vendégeket, ahol többek között színész stand up, koncert, duma impro, duma swing műsorok kerülnek terítékre. Bankkártyás fizetés esetén a jegyárakból további kedvezményt biztosítanak a szervezők.

Rugalmas kompközlekedés – 40 percenként, a nyári forgalmas időszakban pedig folyamatosan járnak a kompok Szántódrév és Tihanyrév között
A manapság minden hétvégén kialakuló balatoni dugók elkerülését segíti a BAHART sűrített kompmenetrendje, mellyel továbbra is könnyen és gyorsan elérhető az északi vagy a déli part. A kompok 40 percenként közlekednek Szántódrév és Tihanyrév között, de megnövekedett forgalom esetén a kompjáratok folyamatosan közlekednek.

A vitorlázás szerelmeseit a Balaton legnagyobb vitorláskikötő láncához tartozó 11 BAHART vitorláskikötőben április 1. és november 30. között várják. A kikötőkben szakképzett, ügyfélbarát kikötőmesteri szolgálat, páratlan természeti környezet és minőségi szolgáltatások várják a vitorlázókat.