• Kövess minket!

Események

Holnaptól Budapest Boat Show!

Holnaptól Budapest Boat Show!

Holnap nyitja kapuit a Magyarország legnagyobb szárazföldi kikötője, a hajózás és vízi sportok szezonnyitó nagyrendezvénye a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban!

A 24. alkalommal megrendezésre kerülő kiállításon több mint 65 kiállító mutatkozik be több mint 80 hajóval. 9500nm-en csak hajók és kapcsolódó kiegészítők vonulnak fel, számos újdonsággal, több hazai hajóbemutatóval, többek között itt láthatja először a közönség a SÁMSON névre keresztelt óceáni evezős hajót is mellyel nem mindennapi expedícióra készülnek, hiszen ez lesz az első ilyen hajó, amivel ketten áteveznek az atlanti óceánon New Yorkból Párizsba!

2015-ben a kiállítás középpontjába a TENGERI HAJÓZÁS kerül, azon belül is a Volvo Ocean Race kap kiemelt figyelmet a Volvo Autó Hungária Kft. támogatásával. A látogatók egy 400 négyzetméteres Volvo Ocean Race programszigeten ismerkedhetnek a versennyel, a csapatokkal és a legénység életével. Kiállításra kerül a Volvo Ocean 65 versenyhajó belsejének egy részletét, és megvalósításra került egy hajókormány installáció is a látogatók számára.

A Generali Kikötő Színpadon mind érdekességekkel, mind szakmai programokkal találkozhatunk. VOR filmvetítések, beszélgetések és verseny hivatalos ruhakollekciója várja az érdeklődőket, de bemutatkoznak az Újdonság Pályázat helyezettjei, és szó lesz a Kékszalagról is. Olimpikonjaink és világbajnokaink is megszólalnak valamint több hivatalos szervezet is fellép a színpadra, ilyen a Vízimentők Magyaroszági Szakszolgálata, a Magyar Közlekedési Hatóság, és a Vízirendőrség is.

A kiállítás stratégiai partnere a Magyar Vitorlás Szövetség, főtámogatója a Generali Biztosító Zrt., a Volvo Ocean Race programsziget támogatója a Volvo Autó Hungária Kft.