• Kövess minket!

Események

Vitorlásparty a Chivas-szal!

Vitorlásparty a Chivas-szal!

Szerencsére továbbra is nagy népszerűségnek örvendenek az amatőr és profi vitorlásversenyek Magyarországon, ahol a színvonalas vízi szervezés mellett egyre nagyobb szerepet kapnak az esti társasági események is.

A fárasztó, izgalmas versenyeket követően a napi kihívásoktól megfáradt csapatok tagjai rendszerint egy kellemes vacsora és finom italok társaságában elevenítik fel a regatta izgalmasabb pillanatait csapattársaikkal, barátaikkal. Egy-egy hétvége során ugyan többnyire a vízi megmérettetésé a főszerep, de a társasági események, a verseny utáni fogadások, vacsorák és partik mára a vitorlásversenyek elengedhetetlen részévé váltak. A szervezők éppen ezért igyekeznek minél színvonalasabb esti programokról gondoskodni, hogy színvonalas, minőségi szórakozási lehetőséget biztosítsanak a megfáradt hajósoknak, nem egyszer akár a késő éjszakába nyúlóan is. 

Magyarország vezető prémium whiskyje, a Chivas Regal 2012-ben kötelezte el magát a balatoni vitorlásversenyek mellett, amikor kiemelt partnerként csatlakozott az Orvos- Gyógyszerész Kupa, Ügyvéd Kupa, és Közmű és Épületgépész Kupa versenyeihez. A márka jelenléte a sportágban csak itthon számított újdonságnak, hiszen nemzetközi vizeken már korábban is találkozhattunk a patinás brand nevével. Az itthoni megjelenéssel a Chivas a kezdetektől fogva az általa képviselt minőséget, életstílust és színvonalat kívánja közvetíteni a verseny résztvevői felé, ami jócskán túlmutat a klasszikus szponzori megjelenéseken és egyfajta katalizátorként foglalja keretbe a rendezvények társasági eseményeit. 

Idén ugyan még „csak” második éve szerepel a fenti business regatták programjában a Chivas Party, de e név hallatán már minden vitorlázó tudja, hogy ez valami mást, valami exkluzívabbat jelent a megszokottaknál. Egy kulturált és színvonalas esti programot, ahol barátok, családtagok, nemtől, kortól függetlenül jól érezhetik magukat. A gyönyörű hostessekre, a látványos megjelenésre és természetesen a minőségi italkínálatra mindenki megelégedettséggel gondol vissza, amihez nagyban hozzájárul a Chivas Regal DJ által teremtett fergeteges hangulat is. 

A Chivas Regal odafigyelve a részletekre természetesen nem csak az esti partikra koncentrál. A hétvége során már a megérkezés, nevezés pillanatától kezdve megkóstolhatják az érdeklődök a „Chivas lányok” által kínált welcome drinket, az eredményesen vitorlázó egységek pedig díszdobozos Chivas Regallal gazdagodnak. 

Mint látható, a Chivas Regal a vitorlázásban is igyekszik hagyományt és értéket teremteni, amely méltón képviseli a márka hitvallását és filozófiáját. 

Aki még eddig nem találkozott a Chivas Party-val, annak sem kell sokat várnia, hiszen ezen a hétvégén, pénteken és szombaton a Club Aligában, a VIII. Ügyvéd Kupa programjain belül találkozhat újra a márkával.